Over ons – Maak kennis met de mensen die jou Empoweren

  • Home >>

Hans Kusters
Business Developer

De diversiteit en creativiteit van het ondernemerschap, ik kan er geen genoeg van krijgen. Plannen maken, strategieën bedenken en uiteindelijk de uitvoer ervan steeds weer optimaliseren. Waarom werkt een plan, product of dienst wel of niet. Dat blijft mij boeien.

Sinds 2000 werk ik met en voor MKB-ondernemers. Ik heb honderden ondernemersplannen en jaarrekeningen bestudeerd. De impact van online is sinds die tijd gegroeid. Steeds meer bedrijven ‘bestaan’ alleen nog online. Anderen zijn zowel online als fysiek aanwezig én er zijn natuurlijk ook nog steeds pareltjes zonder website. Fascinerend. Alle bedrijven en organisaties vragen zich af hoe een website kan bijdragen tot een groei van het resultaat of meer efficiency. Het is mijn passie om dit te onderzoeken en te beantwoorden.

Hans Kusters

Hans Kusters - Business Developer

Jelle de Rijke
Business Developer

Online succes door technologie & strategie
Wat mij bezig houdt is hoe je van jouw website een online succes maakt. Meestal is dit te bereiken door de juiste technologie te combineren met een solide strategie. Ik ben een beetje een nerd, dus dit deel van het vak gaat mij relatief makkelijk af.

Verkoop jouw unieke product of dienst
Toch zie ik ook vaak dat er veel winst te behalen is door het schrijven van goede verkoopteksten. Ieder bedrijf is uniek en het maakt een groot verschil als je goed aan je klant uit kunt leggen wat er bijzonder is aan jouw product of dienst.

Jelle de Rijke Empower Marketing

Jelle de Rijke - Business Developer