Onze werkwijze, Data Gedreven Marketing

  • Home >>

Data Gedreven Marketing door Resultaat Gedreven Mensen

Empower Marketing werkt vanuit een Data Gedreven visie op Marketing met als doel het aantrekken en converteren van prospects tot langdurige winstgevende relaties. Dat doen we door slim en creatief gebruik te maken van de voordelen die nieuwe technologie de marketing biedt. En dat doen we samen met jou. Jij blijft de regie houden en wij komen met de creatieve oplossingen voor jouw uitdagingen. Samen zijn we voortdurend gedreven bezig met het vergroten van de winstgevendheid en het succes van jouw bedrijf. Onze drijfveren zijn:

Kennis, Creativiteit, Technology en Samenwerking; dat is Empower Marketing

Wij zijn altijd dichtbij en werken nauw samen met jouw mensen. Wij vinden de oplossingen voor hun problemen en coachen hen in het gebruik daarvan. Via voortdurende evaluatie van de resultaten slijpen we de gezamenlijke werkwijze en ingezette middelen bij, zodat maximaal resultaat geboekt kan worden. Wij vinden:

Marketing is een cyclus die zich constant moet verbeteren

Wij weten uit ervaring dat je marketing als geheel moet benaderen. Alles is verbonden en beïnvloedt elkaar. Het resultaat van je e-mail marketing bijvoorbeeld hangt nauw samen met de inhoud van je campagnes, je SEO en de inrichting van je funnels.

Wij bekijken marketing als een machine met heel veel onderdelen die allemaal hun bijdrage leveren. Elk van de onderdelen moet optimaal functioneren voor het beste resultaat. Dat wat werkt houden we, dat wat niet werkt vervangen we. Marketing is een continue proces. Daarom werken wij graag in voorspelbare cycli. Jij kiest hoe hard je wilt gaan, en wij leveren de Marketing Power om dat te doen. We spreken van te voren af hoeveel dagdelen per maand je van ons nodig hebt en stellen dat elk kwartaal naar behoefte omhoog of omlaag bij. Zo hou je altijd controle en weet je precies waar je aan toe bent.

De ervaring leert dat er minstens 1 dagdeel per week nodig is om een verschil te maken. 

Kies de vorm die bij je past

Wil je liever eerst beginnen met een los project, dan kan dat ook. Laat het ons weten, dan maken we speciaal voor jouw project een afspraak op maat.

profile-pic
José van den Haak Database marketing (MT Mediagroep)

Veel tijd en geld bespaard

Empower Marketing heeft ons geholpen bij het nóg completer maken van de Copernica-omgeving waar wij als MT MediaGroep al enige jaren mee werken. Zij hebben ons de juiste techniek aangedragen die ons niet alleen veel geld, maar vooral ook veel tijd bespaart.

Empower Marketing heeft ons gedurende het hele traject op professionele wijze geadviseerd en begeleid. Niet alleen is voor al onze wensen een oplossing gevonden, er zijn dankzij de deskundigheid en betrokkenheid van Jelle (van Empower) ook nieuwe toepassingen geïmplementeerd.

Wat ons betreft is dit dé aanvulling op Copernica.

profile-pic
Karel Smeets CMO (Babywatcher)

Leveren resultaat

Voor BabyWatcher lag er een behoorlijke uitdaging om écht datadriven besluiten te nemen en tevens was er operationele ondersteuning nodig binnen performance marketing.

De heren van Empower wisten door middel van de juiste tools de noodzakelijke informatie boven water te tillen. Daarnaast denken ze prima mee en snijden de adviezen hout. De resultaten liegen er niet om.

profile-pic
Robin Perik informatie- en communicatiemanager

Empower marketing maakt je organisatie online zichtbaar

Wij hebben bij De Geschillencommissie de uitdaging om zichtbaarder te worden voor consumenten bij klachten of geschillen met een ondernemer. Zichtbaarheid offline en online. Op dat laatste aspect heeft Empower marketing ons geholpen.

Goede ervaring als het gaat om meedenken, inzet van relevante tooling, resultaatgerichtheid tijdens projecten. Wat zij hebben neergezet krijgt van onze klanten en stakeholders louter positieve kritieken. Verder zijn het prettige personen om mee te werken, niet onbelangrijk om elkaar goed te begrijpen en de juiste resultaten te hebben. Ik zou ze zeker aanraden als je online naar betere vindbaarheid en zichtbaarheid zoekt!