Ondernemers opgelet!

Empower Marketing

60% van je website is overbodig en kost je alleen maar omzet

Reken af met slechte online marketing en ontdek wat wel werkt

Ontdek hier:

  • Wat je moet doen om je online omzet te verhogen: elke website, ook die van jou, heeft het in zich.
  • Hoe je er achter komt wat echt bijdraagt aan je website omzet: hint; het is geen duur marketing-pakket.
  • Hoe je de fouten voorkomt die bijna elke website omzet kosten: dit alleen al gaat je enorm veel opleveren.

Als je nu eindelijk wel eens een website wilt die geld oplevert in plaats van kost, als je wilt weten waarom je online marketing niets oplevert, als je al van alles geprobeerd hebt om je online omzet te verhogen en het toch alleen maar geld blijft kosten, dan is dit de methode waar je al zo lang op wacht. Lees verder en ontdek waarom.

Hoe je marketing partner je aan het lijntje houdt. (En je kostbare omzet verloren laat gaan.)

Er is een enorm aanbod aan online marketingbureaus, platformen, kanalen en andere mogelijkheden. Zo veel dat je al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Ook marketingbureaus weten dat, en maken daar dankbaar gebruik van door je steeds weer iets nieuws te verkopen. En platform-leveranciers zijn al niet veel beter. Natuurlijk moet je een aantal goede tools hebben om je marketing voor elkaar te krijgen, maar de meeste leveranciers willen je laten geloven dat hun platform nu echt al je problemen gaat oplossen. En laten we eerlijk zijn, dat is niet zo. Het blijft gewoon een stuk gereedschap, en zonder de juiste input zal dat eerder schade opleveren dan iets moois.

60% van je online marketing is weggegooid geld. Met deze aanpak maak je daar korte metten mee en krijgt je omzet een boost.

Hoe langer je bezig blijft met online marketing die niets oplevert, hoe meer geld je weggooit en hoe langer je concurrent de kans heeft om je ver achter zich te laten. Als je nu niet de juiste dingen gaat doen dan haal je die achterstand nooit meer in. 

Tijdens al onze jaren in online marketing voor klanten als de Rabobank, HP, MT Magazine, De Goudse, Dropbox en vele anderen, begonnen we de onderliggende patronen te ontdekken die werkelijk het succes bepalen van online marketing. Met die inzichten hebben wij een methode ontwikkeld die gegarandeerd online succes oplevert. Ook voor jouw website!

Als je nu niet in actie komt dan kun je echte groei vergeten, want hoe langer je wacht hoe meer klanten je concurrent al van je gestolen heeft.

Geef ons een uur en we vertellen je precies wat er mis is met jouw online marketing en waar je kansen echt liggen.

Jij hebt nu de kans om zonder risico de eerste stap te zetten naar meer omzet, doe het nu! Laat je gegevens achter, beantwoord een paar korte vragen (kost je hooguit 1 minuut) en wij doen een diepgaande analyse van je website en online marketing, die je eindelijk het inzicht geeft dat je nodig hebt om online te winnen.


Wij sturen je vervolgens een uitgebreid rapport dat je in een keer duidelijkheid geeft over wat je te doen staat, en vooral ook waarom dat resultaat gaat opleveren. Met de uitslag van onze analyse kun je een enorme boost aan je website omzet geven. Je krijgt eindelijk echt helder wat wel en wat geen zin heeft. Een verademing! Als bonus krijg je van ons ook een serie van 9 e-mails met onmisbare tips over hoe je kunt winnen met online marketing.


Samengevat: wat houdt de scan precies in?

  1. Analyse en score op 9 punten die essentieel zijn voor online omzet. Wij kijken dus naar andere zaken dan alle standaard testjes die je kunt doen online. Wij letten alleen op zaken die je helpen om je omzet te vergroten. 
  2. Analyse en scoring van hoe jouw boodschap aansluit bij de markt. Dat klinkt ingewikkeld, en dat is het ook. Wij hebben echter een unieke methode ontwikkeld die dat heel inzichtelijk maakt.
  3. Dit alles samengevat in een overzichtelijk rapport dat je zo met je collega's kunt delen.
  4. Een gratis persoonlijk gesprek en advies waarin we al je vragen over de uitslag beantwoorden en je veel tips en input geven over wat je kunt doen om meer omzet te halen. 
  5. Een serie waardevolle mails, die je elke keer weer wat succesvoller maken met je online marketing. 
  6. En hadden we al gezegd dat hij tijdelijk GRATIS is??

Mooi toch! Klik hier en we gaan voor je aan de slag! 


Omzet Boost Rapport screen

Een mooi overzicht uit het omzet boost rapport.


Elk adviesbureau zou je hiervoor duizenden euros in rekening brengen. Wij zijn echter zo overtuigd van de waarde van onze methode, dat we, voor een beperkte tijd, deze eerste stap GRATIS aan je weggeven, omdat we er het volste vertrouwen in hebben dat je daarna met ons aan de slag wilt. En ja, je kunt met de uitslag ook naar een ander bureau gaan en ons met lege handen achter laten, maar wij hebben er alle vertrouwen dat je dat niet zult doen.


Maar pas op! Het resultaat zal soms niet zijn wat je wilt horen. Wij zijn er namelijk niet om je te paaien of je ego te strelen. Onze analyse is meedogenloos! Wil je horen wat je eigenlijk al wist? Doe dit dan vooral niet!


Maar denk je dat je het resultaat aankan? Wil je echt een volgende stap zetten? In dat geval, klik hier of op de knop hieronder : 

P.S. Nu is het moment. Anders blijf je omzet verliezen door je website. Durf je het aan om de waarheid te horen? Dit is je kans om te winnen met online marketing. Klik hier!