Marketing Dienstverlening

De naam zegt het al, we Empower your marketing.
Met onze expertise til je jouw marketing zorgeloos naar een hoger plan, met meetbare resultaten.

DYNAMISCHE WEBSITES DIE BETER CONVERTEREN

In het dagelijks leven doe je niet anders, je stemt je boodschap af op je gesprekspartner. En als jij dat doet, dan moet je website dat toch zeker ook doen?!
Vinden wij ook, daarom zijn wij gespecialiseerd in het dynamisch maken van websites. Het maakt niet uit wat voor een website je hebt, wij kunnen ervoor zorgen dat deze de bezoeker zo persoonlijk mogelijk aanspreekt. Want dat converteert een stuk beter, en daar word je blij van!

dynamische websites die beter converteren

Stem je boodschap af op je bezoeker

Booste je website omzet

Marketing automation maakt je leven makkelijk

BESPAAR TIJD MET MARKETING AUTOMATION

Email-marketing is nog steeds de koning van online-marketing: er is geen bron van bezoekers die zo goed converteert als je mailinglijst. Waarom? omdat je al een relatie met deze bezoekers hebt.
Om het meeste uit die relatie te halen met een zo efficient mogelijk gebruik van je tijd, is er marketing automation. Wij richten dit helemaal naar jouw wensen in, zodat jij je kunt bezighouden met het maken van afspraken met je nieuwe leads.

profile-pic
profile-pic
profile-pic

Empower marketing maakt je organisatie online zichtbaar

Wij hebben bij De Geschillencommissie de uitdaging om zichtbaarder te worden voor consumenten bij klachten of geschillen met een ondernemer. Zichtbaarheid offline en online. Op dat laatste aspect heeft Empower marketing ons geholpen.

Goede ervaring als het gaat om meedenken, inzet van relevante tooling, resultaatgerichtheid tijdens projecten. Wat zij hebben neergezet krijgt van onze klanten en stakeholders louter positieve kritieken. Verder zijn het prettige personen om mee te werken, niet onbelangrijk om elkaar goed te begrijpen en de juiste resultaten te hebben. Ik zou ze zeker aanraden als je online naar betere vindbaarheid en zichtbaarheid zoekt!

Leveren resultaat

Voor BabyWatcher lag er een behoorlijke uitdaging om écht datadriven besluiten te nemen en tevens was er operationele ondersteuning nodig binnen performance marketing.

De heren van Empower wisten door middel van de juiste tools de noodzakelijke informatie boven water te tillen. Daarnaast denken ze prima mee en snijden de adviezen hout. De resultaten liegen er niet om.

Karel Smeets - CMO (Babywatcher)

Veel tijd en geld bespaard

Empower Marketing heeft ons geholpen bij het nóg completer maken van de Copernica-omgeving waar wij als MT MediaGroep al enige jaren mee werken. Zij hebben ons de juiste techniek aangedragen die ons niet alleen veel geld, maar vooral ook veel tijd bespaart.

Empower Marketing heeft ons gedurende het hele traject op professionele wijze geadviseerd en begeleid. Niet alleen is voor al onze wensen een oplossing gevonden, er zijn dankzij de deskundigheid en betrokkenheid van Jelle (van Empower) ook nieuwe toepassingen geïmplementeerd.

Wat ons betreft is dit dé aanvulling op Copernica.

José van den Haak - Database marketing (MT Mediagroep)

AUTOMATISEREN VAN HERHALEND WERK

Elk bedrijf heeft dat, werkzaamheden die periodiek terugkomen, en veel tijd opslokken die je liever ergens anders aan zou besteden. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een maandelijks rapport, waarvoor je elke keer weer gegevens uit allerlei bronnen moet samenbrengen. Hoe tijdrovend ook, je zult wel moeten want alleen zo hou je overzicht.
Wij weten uit ervaring dat vrijwel al deze handelingen op de een of andere manier geautomatiseerd kunnen worden.

Tijd besparen

Tijd is geld!

De beste landingspagina's

Landingspagina's die uitstekend converteren

DE BESTE LANDINGSPAGINA'S

Een goede landingspagina overtuigd je bezoeker door helder uit te leggen wat je aanbod is. Wij maken al vele jaren uitstekend converterende landingspagina’s die zorgen voor de beste leads en weten uit ervaring dat hier een hoop bij komt kijken.
Laat het aan ons over! Dan regelen we gelijk het opvolgen van die leads voor je met een mooie marketing automation, als je wilt natuurlijk.

JOUW WEBSITE MOET BUSINESS GENEREREN

De basis van je online marketing is natuurlijk je website. Heb je net een nieuwe? Prima, dan kunnen wij aan de slag om daar het meeste uit te halen. En is jouw website langzaam aan vervanging toe, ook dan kunnen wij je helpen. Wij zorgen voor een website die de solide en schaalbare basis kan vormen voor al jouw toekomstige marketing wensen. Een website gericht op resultaten!

De beste website voor jouw online marketing

Een website gericht op resultaten